Johtajuuden Leipomo – persoonat peliin

Johtamista voi vahvistaa teorioihin perehtymällä ja taitoja lisäämällä. Todellinen ymmärrys syntyy kuitenkin ihmisten kesken vuorovaikutuksessa ja kokemalla. Johtajuuden Leipomo on persoonallisuuksien vahvuuksiin ja eroihin keskittyvä kolmiosainen, intensiivinen valmennusprosessi. Kolmen valmennuspäivän ja yhden illan aikana pureudutaan erilaisen ihmisten johtamisen peruskysymyksiin. Samalla vahvistetaan kykyä johtaa myös omaa itseä. Valmennuksen hyödyt näkyvät johtamisen lisäksi ajankäytössä sekä asiakaspalvelu- ja myyntitilanteissa.

Johtajuuden Leipomo tarjoaa vahvat eväät myös heille, jotka työskentelevät laajojen sidosryhmäverkostojen kanssa ja johtavat omia vuorovaikutustilanteita asiantuntijana, yrittäjänä tai vaikuttajana.

Seuraava avoin Johtajuuden Leipomo – persoonat peliin ohjelma starttaa lokakuussa 2017. Johtajuuden Leipomo järjestetään Hirvihaaran kartanossa Mäntsälässä. Valmennusprosessia ennen osallistujat tekevät omaa johtamistyyliä kartoittavan testin, josta saatavaa laajaa raporttia hyödynnetään valmennuksen aikana. Valmennuspäivät ovat vahvasti osallistavia ja innostavia ja niiden hyöty on vietävissä suoraan työn arkeen.

Tuloksekkaan johtamisen resepti:

Hyvä itsetuntemus ja itsensä johtaminen + erilaisuuden ymmärtäminen ja hyödyntäminen. Näistä aineksista syntyy tuloksia Johtajuuden Leipomossa.

Ohjelma 2017 syksy

5.10. klo 17.00 – 20.00
Yhteinen aloitusilta

6.10. klo 9.00 – 16.00
Tunne itsesi – johda yksilöllisesti

3.11. klo 9.00 – 16.00
Erilaisuuden hyödyt ja haasteet

1.12. klo 9.00 – 16.00
Vaikuta vahvasti – onnistu vuorovaikutuksessa

Mitä maksaa?

1350 € (+ alv. 24 %). Hinta sisältää testin, kevyen iltapalan 5.10. sekä kahvit ja lounaat valmennuspäivinä.

Seuraa Johtajuuden Leipomoa Facebookissa

Johtajuuden leipomo

Valmentajat

Johanna Muuraiskangas

040 5500 017

Mti, MAT, NLP Practitioner, Business & Life Coach

Ihmisosaaja isolla Iillä

 

Tuija Tähtinen

040 5233223

MMM, Mti, HHJ, NLP Master, Business Coach

Luova viestinnän ja kehittämisen ammattilainen.

Ilmoittaudu kurssille