Integroiva Enneagrammi tarjoaa vahvaa ymmärrystä persoonallisuuteen, motivaatioon ja tuottavaa työtä sekä hyvää elämää rajoittaviin uskomuksiimme. Tämä taas antaa mahdollisuuksia nopeuttaa, integroida ja luoda kestävää kehitystä yksilöissä, ryhmissä tai organisaatioissa.

IEQ työkalussa yhdistyy adaptiiviset, älykkäät itsetuntemusta ja vuorovaikutusta tutkivat kyselyt tieteen ja huipputeknologian avulla. Motivaation lähteen sekä persoonallisen tyylimme lisäksi testi kertoo mm. mitkä ovat vahvimmat ilmaisumuotomme  (ajattelu, tunne ja toiminta) ja miten nämä eri persoonalliset tekijät vaikuttavat ihmisten väliseen toimintaan, tiimien viestintään, konfliktitilanteiden käsittelyyn,  johtamiseen ja päätöksentekoon sekä ryhmäkäyttäytymiseen. Profiilista saa itselle myös taustatietoa elämän eri osa-alueiden tasapainosta.

 

IEQ profiili on käytännöllinen ja helppokäyttöinen, siitä huolimatta että profiili antaa monia muita välineitä syvemmän ja tarkemman kuvauksen persoonasta. Kaikki raportit tarjoavat räätälöityjä vinkkejä ja kehityspolkuja jokaiselle persoonallisuustyypille. Nämä raportin vinkit yhdistettynä hyvään valmennukseen ja/tai coachaukseen tuottavat nopeita tuloksia sekä yksilö, ryhmä että organisaatiotasolla.

Työkalu soveltuu sekä yksilölliseen coaching työhön että  tiimien ja johtajuuden valmennuksiin ja organisaation muutostyöhön.

Integroiva Enneagrammi integroi ihmisen parempaan työhön ja elämään!

 

IEQ9 on Integrative Solutions yhtiön kehittämä työkalu ja sen ovat tuoneet maahan valmentajat Johanna Muuraiskangas, Valmennushelmi ja Marjo Kaihari.

 		
Enneagrammit